Om os

Hellig fisk!

Don’t be shellfish, stay tuna’d for Holy Fish!

Fish’n’Chips når det er bedst, sprødest og mest street. Her byder vi nemlig på noget af det lækreste fisk i friteret panko-indpakning. Ved siden af årets fiskeoplevelse, finder du store chunky fries med lobstermayo, sprøde på ydersiden og forsigtigt bløde i midten. Præcis som fish’n’chips skal være!

FISH’N’CHIPS ER ENGELSK STREET FOOD
Fish’n’Chips stammer oprindeligt fra 1860ernes England og er et egentligt fusions-måltid af to madkulturer – hollandsk og spansk. Det var den eneste type mad englænderne nægtede at rationere under anden verdenskrig – det var John Lennon’s yndlingsspise – og blev næsten altid serveret i en sammenfoldet avis. Fish’n’Chips peakede i 1930erne med over 35.000 butikker i England for så småt at gå lidt af mode, men Englands originale street food er nu tilbage – stærkere, bedre og mere velsmagende end nogensinde før.

FISK I PANKO-PANERING
Fish’n’Chips består af to dele. Fisk og pomfritter – og vi ved hvad god fisk og sprøde fritter er. Paneret i øldej og panko og nedsænket i brandvarm olie til den perfekte temperatur på 62 grader rammes. Når den er godt og grundigt crispy på ydersiden – samt saftig og mør på indersiden, så tilføjer man blot lidt af den hellige salt – og klar til servering.

KUN GODE TING VED SIDEN AF
Uden fritter og lidt ekstra magi duer helten ikke. Fritterne er chunky og i en god størrelse, så de får den klassiske Fish’n’Chips konsistens. Efter en tur i ønskebrønden får fritterne en omgang med Holy Fish!’ signatursalt, som er blandet med persille, dild og purløg. Apropos signatur, så er et de varmeste emner i madboden en “Lobster Combo”, hvor du får hummerhale drysset udover dine fritter inden den panerede fisk placeres som kronen på værket. Ingen Fish’n’Chips er perfekt uden lidt citron, grønt pyntenips og hjemmelavede dips, så den selvfølgelighed får du også med.